Praktijkoverdracht per 1 april 2023

Het is met plezier en tegelijkertijd met enige weemoed dat ik u informeer dat ik mijn tandartspraktijk per 1 april 2023 ga overdragen aan een nieuwe tandarts: Luciana Ribeiro. Na meer dan 30 jaar toegewijde dienstverlening heb ik besloten dat het tijd is om het stokje door te geven aan een nieuwe tandartsgeneratie die mijn werk kan voortzetten en de zorg voor u kan blijven garanderen. Luciana Ribeiro is als tandarts afgestudeerd in Portugal en sinds 3 jaar werkzaam in Nederland.

Het is voor mij altijd een genoegen geweest om u te ontmoeten en te helpen bij uw tandheelkundige zorgbehoeften. Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen en loyaliteit in de afgelopen jaren en ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die we samen hebben gedeeld.

Ik begrijp dat de overdracht van een tandartspraktijk enige bezorgdheid kan veroorzaken, en daarom wil ik u geruststellen dat mijn opvolgster een professionele en ervaren tandarts is. Ik heb er alle vertrouwen in dat u bij Luciana Ribeiro in goede handen zult zijn.

Ik wil u echter ook informeren dat ik nog 1,5 dag per week werkzaam zal zijn in de praktijk. Ik zal deze dagen blijven werken om de overgang soepel te laten verlopen. Daarnaast zal ik ook beschikbaar zijn voor eventuele vragen of opmerkingen die u heeft over de overdracht of uw behandeling. Ook mijn toegewijde assistentes Simone, Terry, Danielle, Esther en Reinette zult u blijven zien.

Met vriendelijke groet,
Henk Rensink


Geachte patiënten,

Ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als de nieuwe tandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Rensink. Mijn naam is Luciana Ribeiro en ik ben blij deel uit te maken van het team van professionals in deze uitstekende praktijk.

Ik beoefen de tandheelkunde al 3 jaar en heb ruime ervaring opgedaan in endodontie en chirurgie. Ik heb gewerkt met patiënten van alle leeftijden en achtergronden en heb tandheelkundige zorg geboden aan veel individuen en gezinnen. Ik ben gepassioneerd door tandheelkunde en zet me in om de best mogelijke zorg aan mijn patiënten te bieden.

Als de nieuwe eigenaar van Tandartspraktijk Rensink, ben ik van plan de hoge normen van tandheelkundige zorg te behouden die u van deze kliniek gewend bent. Ik ben toegewijd aan het opbouwen van sterke relaties met elk van mijn patiënten en het bieden van gepersonaliseerde zorg die aan uw individuele behoeften voldoet.

Ik kijk ernaar uit u allen te ontmoeten en u tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit te bieden.

Met vriendelijke groet,
Luciana Ribeiro